marți, 31 iulie 2012

Compania:
Diva Life Cosmetics a luat nastere in anul 2012, creata de oameni cu experienta de peste zece ani in domeniul vanzarilor de tip mlm.
Persoanele din structura conducerii sunt fosti lideri din alte companii, unde au activat cu vaste retele, iar dorinta lor este sa evite greselile intalnite pe parcursul anilor in celelalte retele si sa ofere un suport de calitate tuturor colaboratorilor.
Angajatii au o pregatitre speciala pentru a oferii servicii ireprosabile clientilor si fara a-i dezamagi pe acestia.
Cunoastem foarte bine importanta fiecarui client, fiecarei opinii si nu in ultimul rand ne place sa ascultam oamenii si parerile lor.
Suntem deschisi la noi provocari si schimbari, ce ofera satisfactie consumatorilor nostrii iar pe langa asta stim sa apreciem si sa punem in valoare orice sugestie sau idee noua, care poate contribui la bunul mers al companiei noastre.
Consideram ca cel mai bun suport poate fi oferit doar de acele persoane care stiu si inteleg importanta clientului, iar aceia suntem noi, Diva Life Cosmetics.

Produsele:
Diva Life Cosmetics importa si distribuie branduri consacrate pe piata internationala, produse cosmetice de ingrijire, de protectie, machiaj, parfumerie si de curatenie, din tari precum: Anglia, Franta, Italia, Ungaria si Polonia.
Vanzarea directa a produselor se face prin intermediul unei forţe de vânzări independentă, în afara circuitului tradiţional al magazinelor de desfacere cu amănuntul. Datorita acestui sistem eficient de distribuţie, produsele ajung din fabrica direct la consumatorul final, prin intermediul reprezentantilor Diva Life Cosmetics.
Vanzarea directa este o activitate complexa multidisciplinara prin care se distribuie produse sau servicii de la persoana la persoana in locatii nespecializate pentru vanzare, in special la domiciliul clientilor. Oricine poate desfasura liber aceasta activitate, fara nici o obligatie.

Viziunea si valorile noastre:
Viziunea noastra este sa apreciem efortul depus de fiecare dintre colaboratori, vom creste impreuna cu oameni si servicii de calitate, si vom spune mereu da lucrurilor noi si interesante.
Scopul nostru este sa furnizam produse de calitate destinate imbunatatirii calitatii vietii consumatorilor si sa oferim un mijloc optim pentru a castiga.
Vom deveni o echipa unita si vom transforma cumparaturile in afaceri profitabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu